Gamgi Workshop

Wisdom of the Crowd. Så kallas det allt oftare. Det som folk liksom listat ut och kommit fram till.

Hur vet du att ni är på rätt väg? Bjud in oss halvdag, hoppa över bullarna men ta med dina smartaste kollegor så snackar vi relevanta framgångsindikatorer för just er och visar på metoder att följa dem över tid.

Vi har genomfört massor av intressanta förmiddagar den senaste tiden. Vi stortrivs för vi får lyssna och lära om massor med praktiska utmaningar som ni sitter med därute. Och vi kommer aldrig oförberedda. Vi kan faktiskt lova att vi har med oss en eller två godbitar – data om just dig som du inte hade en aning om!

På så sätt blir samtalet denna workshop relevant från start. Vi börjar gärna i dina affärsmål. När vi lyckas beskriva dem vänder vi uppmärksamheten till din kommunikation; finns det en möjlighet att matcha målen bättre? Vad krävs det då för underlag för att styra kommunikationen närmare affären? Hur tar vi fram det? Vad gör sen vi i praktiken?

Vad händer efter workshopen då? Du får en rapport över våra ingångsvärden och dokumentation från workshopen som underlag för strategin framåt. Och en ny vän, en egen Gamgi som nu kan din verksamhet riktigt bra.

Vore det inte intressant att höra mer? Skicka oss din epost nedan!

    • Spännande färska insikter från start

    • Stöder kommunikationen affären?

    • Potentialen i kontinuerlig analys

    • Hur går vi vidare?